LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA de JAUME FABREGA

Ebook kindle format descargar gratis LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA 9788418908460 de JAUME FABREGA RTF PDB DJVU in Spanish

Descargar LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA PDF


Ficha técnica

  • LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA
  • JAUME FABREGA
  • Número de páginas: 272
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788418908460
  • Editorial: VIENA EDITORIAL
  • Año de edición: 2022

Descargar eBook gratis



Ebook kindle format descargar gratis LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA 9788418908460 de JAUME FABREGA RTF PDB DJVU in Spanish

Overview

Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Cister i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastronom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com tambe des del punt de vista historic, geogràfic, artístic...), el Camp de Tarragona i la Ruta del Cister són uns dels pols d'atracció mes potents del Principat.El celebre gastronom Jaume Fàbrega ens convida a descobrir un centenar i mig de receptes saboroses i originals d'aquestes comarques, tant de la costa com de l'interior, en una guia en que es barregen les preparacions mes tradicionals amb petites pinzellades de modernitat. Un receptari senzill, pràctic i ordenat, que inclou moltíssima informació de la cuina de cada comarca i les diverses denominacions d'origen existents, entre les quals les vinícoles, com ara Priorat, Montsant o Tarragona.